Dátum: 2018 július 22. (vasárnap) | Magdolna

hírek

A győzelmünk egy másodpercig sem forgott veszélyben!

U16 szakosztály 2017-04-21 Megtekintések száma: 1465

Az U16 remekelése folytatódott; a pécsiek védekező focija elleni a türelemjáték hozta az eredményét, vezetjük a tabellát! A bajnokság 23. fordulóján, hazai pályán, a Bánka Kristóf Sportközpontban fogadtuk a Pécs korosztályos csapatát. 

"Az új füves pálya megadta a hangulatot újabb erőpróbánknak. Az őszi 3:3 után nekünk is volt visszavágni valónk. A mostani találkozón hamar gólt szereztünk, kihasználva a lehetőségeinket; utána pedig türelmes játékkal és labdabirtoklási fölénnyel megtartva a 2-0-ás előnyünket, bezsebeltük a 3 pontot" – mondta Barbara Illés.

"Az előző hetekhez képest sokat javult a játékunk" – tette hozzá Járvás Zoltán.- "Jól járattuk a labdát, magabiztosak voltunk, és az első félidőben volt jó néhány lehetőségünk, amiből a 19 percben Simon, majd pár perccel később Emánuel talált be a kapuba. A pécsiek ugyan védekező focit játszottak, mint az őszi fordulóban is, de most nem tudták kihasználni a helyzeteiket. Mi négy meccs óta nem kaptunk gólt, és most is 3 pontot szereztünk."

"Egy igazán passzív ellenféllel találtuk szembe magunkat, csak a védekezésre rendezkedtek be. Részünkről türelemjáték zajlott a pályán, és mi türelmesek is voltunk. Labdabirtoklásban is az ellenfél fölé nőttünk. A győzelmünk egy másodpercig sem forgott veszélyben, ezért csak gratulálni tudok a srácoknak!" Cseh András, edző. 

Bánka Kristóf Sportközpont, U16, UTE - PMFC: 2-0.

Kezdő: Nyirati A., Baczó P., Balázs S., Molnár E., Kulánda M., Járvás Z., Téglás B., Nemes B., Miknyóczki B., Kasza B., Pigler B., 

Csere: Kertész D., Diaz D., Tatai T., Manhertz M., Török N., Barbara I., 

Kispad: Szél József 

Góllövők: Balázs Simon 19’, Molnár Emánuel

 

UTE Labdarúgó Akadémia

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41