Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

A mérkőzés, ami egy hétig tartott

U16 szakosztály 2017-03-16 Megtekintések száma: 3620

Az U16-os gárda 42 ponttal a harmadik helyen van a bajnoki tabellán. Csak egy győztes mérkőzés pontjai kelllenek ahhoz, hogy behozza a listavezetőt. A kecskemétiek a 18. fordulóban egy pontot szereztek a soproniak elleni visszavágón, akik most 45 ponttal vezetik a bajnokságot, mögöttük a Videotonnal. A hazai hétvégi találkozón a mieinknek hétszer, a zalaegerszegieknek egyszer sikerült a labdát a hálóba juttatni! 

"Az őszi mérkőzést követően nagy bizonyítási vággyal vártuk a hétvégi ZTE elleni mérkőzést, amely végül számunkra nagyarányú győzelemmel zárult. A győzelem kulcsát szerintem Nemes korai gólja, a jobb fizikai felkészültség, és a csapat koncentrációja jelentették. Elmondható, hogy csapatként működve nagyszerű győzelmet arattunk, és tovább folytatjuk utunkat a bajnoki cím felé!" - kezdte a találkozóról a beszámolót Balázs Simon.

"Nagyon jó intenzitású meccs volt. Zalaegerszeg küzdött, hajtott, a sok gól ellenére is, de szinte helyzet nélkül játszottak" - meséli Nemes Bálint. "Esélyük sem volt. Szerencse, hogy már a 2. percben betaláltam, és később a 30.-ban Emánuel is. A második félidőt jól kezdtük, az elején egy gyors góllal, majd utána sorban jöttek a gólok. Ezen a meccsen minden összejött nekünk." Kulánda Máténak a 200. UTE mérkőzése.

"Mátéval 3 éve vagyunk csapattársak" - meséli Kasza Balázs. "Eközben barátok is lettünk, jól kijövünk egymással pályán belül és kívül is. Máté remek középpályás, nagyon jól tartja a labdát, és jó passzokat ad. Edzésen szeretek ellene lenni, mert az mindig egy nagy kihívás!" – válaszolt a csapatkapitány arra a kérdésre, hogy Kulánda Máté milyen csapattag. "Máté kétszázadszor lépett pályára itt.  2010 óta van az UTE kötelékeiben, amire nagyon büszke. Az évek alatt 163-szor volt kezdő, 30-szor csere, és mindössze 7-szer a kispadon." 

"Mivel a csapat elég jól játszott, a gólok csak jöttek, majd a meccs végén már kondiban is felülmúltuk őket. Külön öröm számomra, hogy a végén gólt tudtam szerezni, és ezzel lett 7-1 a végeredmény." - zárta a mérkőzés értékelőjét a csapatkapitány.

„Gratulálok valamennyi játékosomnak a mai teljesítményükért.  Mind védekezésben, mind támadásban jól játszottak, szép támadásokat vezettek, melyek nagy részét értékesíteni is tudták. Csak így tovább!" – Szél József, vezetőedző.

Kezdő: Nyitrai A., Balázs S., Molnár E., Kulánda M., Járvás Z., Téglás B., Barbara I., Miknyóczki B., Kasza B., Pigler B.,  

Csere: Diaz D., Baczó P., Kertész D., Török N.,

Kispad: Szél József

Góllövők: Nemes Bálint 2’, Molnár E., 30’ 47’ Barbara I., 53., Járvás Z., 60’ Kulánda M., 74, Kasza B., 80’.

UTE Labdarógó Akadémia

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41