Dátum: 2018 november 14. (szerda) | Aliz

hírek

Hétvégi bajnoki eredmények – június 6.

U16 szakosztály 2014-06-06 Megtekintések száma: 1084

UTE U17–Illés-Akadémia Haladás 3–5 (1–2)
16. elmaradt forduló
Bánka Kristóf Sportközpont, füves pálya, 50 néző

UTE: Kormos – Madarász, Nyilas, Bogdán (Drengubák – 46.), Gere – Murka, Holló (Hoffmann – 65.), Koval, Jencsik (Németh – 46.) – Tóth L. (Mákos – 73.), Ferkel (Molnár – 58.)
Haladás: Gyécsek – Kretz (Soós – 46.), Markovics, Czingráber, Könczöl (Orovecz – 63.) – Lempeg, Kőris, Petró, Garda (Horváth – 26.) – Kovács (Szabó – 55.), Szőke
Gólszerzők: Murka (9., 77.), Madarász (84.) ill. Petró (18.), Kőris (38.), Szőke (57., 62.), Soós (69.)
Sárga lap: Bogdán (20.), Nyilas (42.), Németh (67.), Gere (73.) ill. Czingráber (40.), Szőke (45.), Horváth (77.)

Kicsit álmosan és fáradtan kezdődött a találkozó, ami egészen a 9. percig lassan csordogált előre. Ekkor azonban Tóth Levente indította Murka Bencét a védők vonalában egy labdával. Csatárunk cselezett egyet, majd kilenc méterről kilőtte a bal alsó sarkot (1-0). A 15. percben ismét Tóth indította Murkát, aki egy az egyben vitte a kapusra a labdát, de Gyécsek bravúrral védte játékosunk lövését. Egy perccel később egy baloldali szöglet szállt át a védőink feje fölött, amit a jobb oldalon érkező vendégjátékos fejelt kapura, de Kormos bravúrral, a levegőbe úszva védte a fejest. A 19. percben Petró révén sikerült a Haladásnak az egyenlítés (1-1). A 28. percben Murka lapos, 17 méteres szabadrúgását védte a vendég hálóőr. A 36. percben Jencsik próbálkozott távolról, de Gyécsek ezt is hárította. Három perccel később Czingráber 16 méterről lőtt a hálónkba (1-2).

A második játékrészt a vendégek kezdték jobban és 12 perc alatt Szőke két valamint Soós góljával 5-1-re elhúztak. A 71. percben ismét magához tért a csapat és Murka révén ismét gólhelyzetbe kerültünk, de Gyécsek ekkor még hárított. Négy perccel később ismét Murka harcolt meg egy labdáért, amit a középen felfutó Némethnek passzolt, aki hét méterről lőtt, de a vendég hálóőr bravúrral védett. A 76. percben egy szabadrúgást követően a labda Murka elé pattant, aki kicselezett két védőt, majd nyolc méterről a hálóba lőtt (2-5).

A 84. percben egy 35 méteres szabadrúgás egyenesen Drengubák fejére szállt, aki felfelé fejelte azt. A labda lepattant a földre, de a védők még így sem tudtak felszabadítani, majd ismét védőnk fejelt, de ezúttal három méterről már a hálóba (3-5). Sajnos a hátralevő időben már született gól, így kétgólos vereséget szenvedtünk a Haladás ellen.

Füle Antal:Az első félidő jól indult. Szervezettem játszottunk, aminek eredményeképpen megszereztük a vezetést. Utána volt még egy ziccerünk, de azt sajnos kihagytuk. A bekapott gól után kicsit csapkodó volt a játékunk, amibe az is belejátszik, hogy ez volt az ötödik mérkőzésünk a héten. A találkozó utolsó negyedórája ismét a mienk volt, ekkor két gólt is szereztünk, de sajnos megszorítani már nem tudtuk a Haladást. Kicsit csalódott vagyok, mert ennél azért egy szebb befejezésben bíztunk, ennél sokkal több van a csapatban. Szeretném megköszönni mindenkinek az egész éves munkát, a gyúrótól a videósig mindenkinek és persze az edzőkollégáknak is a segítséget.

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41