Dátum: 2018 november 14. (szerda) | Aliz

hírek

Hétvégi bajnoki eredmények – június 8.

U16 szakosztály 2014-06-08 Megtekintések száma: 1107

Újabb dobogós helyre pályázott egy korosztályos együttesünk, hiszen a mai mérkőzéstől függött, hogy az NB II-ben szereplő U21-es csapatunk a második vagy a harmadik helyen végez a tabellán. A találkozót végig uralva esélyt sem adott a Monornak a győzelemre. U21-es csapatunk mérkőzésen készült képkete IDE kattintva tudják megtekinteni!

UTE U21–Monori SE 7–1 (3–1)
NB II., Közép osztály, 16. elmaradt forduló
Tungsram SC Sporttelep

UTE: Baranyi – Morvai (Busai – 46.), Bauer, Kovács (Juhász – 46.), Král (Vekker – 46.) – Kócsa, Takács, Kaszab (Csorba – 30.), Hock (Tamás – 46.) – Szálas (Fülöp – 46.), Holló
Monor: Gál – Szabó, Tóth, Zákó, Petrovics – Lázár (Kurgyis – 58.), Vas (Kicska – 38.), Hegedűs (Bajkai – 58.), László – Kelemen T. (Bekker – 64.), Király
Gólszerzők:  ill.
Sárga lap: Vekker (76.)
Piros lap: Bajkai (76.)

UTE U21–Monori SE 3–0 (2–0)
NB II., Közép osztály, 16. elmaradt forduló
Bánka Kristóf Sportközpont, füves pálya, 50 néző

UTE: Junák – Dobos (Judik – 57.), Lotz, Hanyicska, Szemes (Bielek – 46.) – Kós, Németh, Boros (Kaszala – 46.), Mátyás – Száraz, Lettner
Monor: Tóth – Barcsai, Kavalecz, Zsiros, Schmidt – Paput, Szabó, Leé, Vándor – Köffer, Gábor (Reisinger – 63.)
Gólszerzők: Mátyás (13., 16.), Hanyicska (89.)
Sárga lap: Németh (62.), Kaszala (90.)

Már az első percekben bebizonyosodott, hogy melyik csapatnak fontosabb a mérkőzés, hiszen együttesünk a középkezdés után egyből letámadta a tabella hátsó részébe tartozó ellenfelét és két gyors góllal meg is alapozta a hangulatot.

A 13. percben Lettner jobboldali elfutása után Mátyás érkezett középen és a visszafutó védők lába között hat méterről a hálóba lőtt (1-0). Három perccel később Boros a védők vonalába indította Mátyást, aki cselezett, majd 16 méterről erősen a léc alá lőtt (2-0). A hátralevő időben egy vendég szabadrúgást leszámítva nem volt veszélyes a Monor, így kétgólos előnnyel mehettünk a szünetre.

A második játékrészben a nagy meleg erősen rányomta a bélyegét a játékunkra. Sajnos sokáig nem találtuk megfelelő iramot, bár ezzel is sikerült meggátolnunk ellenfelünket a gólszerzésben és több lehetőséget kidolgozni. A monoriak inkább távoli lövésekkel próbálkoztak, de ezek nem okoztak problémát Junáknak.

Ahogy közeledett a mérkőzés vége, úgy fáradt el egyre jobban a vendégcsapat, aminek a 89. percben lett meg az újabb eredménye. Baloldalról végeztünk el egy kis szögletet, majd egy cselt követően Németh rúgta középre a labdát egyenesen Hanyicska felé, aki négy méterről nem hibázott (3-0), ezzel bebiztosítva az ezüstérmet csapatunknak.

Györök Tamás:Sajnos az várható volt, hogy az utolsó mérkőzésre kicsit le fog ülni a társaság. Annak örülök a legjobban, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a találkozót. Egy nehéz mérkőzésre számítottam, mindenki előtt már a második hely lebegett, ezért nehezen pörögtünk fel, de sikerült két gyors gólt szereznünk még az első negyedórában, amivel el is döntöttük az összecsapást. Gratulálok a srácoknak és le a kalappal előttük, hogy az utolsó tizenegy mérkőzésből mindet megnyerték, ennek köszönhetően tavaszi bajnokok vagyunk. Még egyszer gratulálok a teljesítményhez és mindenkinek sok sikert kívánok a jövőben.

Képek

U16 II-os együttesünk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41