Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Kész, tűz, rajt: hétvégén rangadó!

U16 szakosztály 2017-03-22 Megtekintések száma: 4024

Nem is lehetne izgalmasabb! Az U16-osok bajnoki csoportjában a legnagyobb riválisok között “centiben mérik” a különbséget, olyan közel vannak egymáshoz a csapatok. A Kecskeméti Labdarúgó Akadémia 48 ponttal az első, mögötte a Videoton FC 46 ponttal, őket követi az UTE 45 ponttal. Kész, tűz, rajt: hétvégén UTE-Videoton rangadó! Addig is itt olvasható a paksi mérkőzés 4-2-es győzelemének beszámolója:

"Hétvégén egy jó formában lévő csapathoz látogattunk. Ezt igazolta az is, hogy egy szöglet után megszerezték a vezetést" - mondta Balázs Simon, amikor arról kérdeztük, mi történt a Paks elleni találkozó kezdetén.

Baczó Péter az ellenfél szögleteit látta veszélyeseknek kapunkra. - "A hirtelen bekapott gól után összeszedte magát a csapat!" – mondta.

Simon elmondása szerint: “-Tovább játszottuk saját, magabiztos játékunkat, amelynek köszönhetően megfordítottuk az eredményt, de a félidő végére sikerült betalálniuk a paksiaknak, így 2-2-es eredménnyel fordultunk a félidőben. 

Az első félidő ki-ki játéka után, a szünet utáni felállást követően a 46. percben egy újabb támadás után: “Gyorsan átvettük a vezetést, 2:3 lett a gólok aránya, amelyre már az ellenfélnek nem volt válasza.” – mondta Simon.

"Ezután a csapat kicsit visszafogottabban játszott" - folytatta Péter, utalva a mérkőzés iramára - "így egy szoros második félidő alakult ki. Ezt követően nagyon szüksége volt a csapatnak egy meccseldöntő gólra!

Végül a mérkőzés hajrájában biztosítottuk be a győzelmünket egy negyedik góllal. Így lett a végeredmény 2:4 - zárta végül a beszélgetést a mérkőzésről a csatár, Simon.

"Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk. A második játékrészre egy picit visszaestünk, de így is sikerült megszereznünk a három pontot. Sikerünk értékét növeli, hogy egy, a tavasszal eddig 100%-osan teljesítő csapatot tudtuk legyőzni." Szél József, vezetőedző.

Paksi FC – UTE: 2-4.

Kezdő: Nyitrai A., Balázs S., Molnár E., Kulánda M., Járvás Z., Téglás B., Nemes B., Barbara I., Miknyóczky B., Kasza B., Pigler B.,

Csere: Diaz D., Baczó P., Török N., Szólik D.,

Kispad: Szél József, vezetőedző

 

UTE Labdarúgó Akadémia

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41