Dátum: 2024 április 27. (szombat) | Zita

hírek

Stabilan a dobogón

U16 szakosztály 2016-11-03 Megtekintések száma: 4324

Stabilan tartja magát a dobogón U16-os csapatunk a bajnokságban, a 10. forduló után is. A váciak otthonában tartott találkozó végeredménye három gólos győzelem zárult, melyhez a hazaiak nem tettek hozzá - a küzdelmen kívül. A mérkőzés kimeneteléről játékosaink nyilatkoztak:

Kasza Balázs csapatkapitány találkozó után azt mondta: “Már a meccs elejétől kezdve irányítottuk a játékot, helyzeteket dolgoztunk ki, de nem tudtuk őket értékesíteni. Aztán Mihalik szabadrúgásával megszereztük a vezetést, a félidőben már nem változott az eredmény. A második játékrészben is ugyanazt a játékot hoztuk, mint az elsőben, ennek eredményeképpen 2 gólt is tudtunk szerezni: előbb Pigler passzolta el a kapus mellett a labdát, majd Barbara Illés beadásából Mihalik János ollózva szerzett gólt. 

“A hétvégi, Vác elleni mérkőzés a várakozásoknak megfelelően kemény, erőt próbáló mérkőzés volt. A két csapat találkozója mindig jó és izgalmas mérkőzéseket hoz. Az én szemszögemből egy különösen fontos mérkőzés ez, mivel előző klubom ellen léphettem pályára." - mondta Balázs Simon.

"Egy jól szervezett, védekező csapat ellen kellett játszanunk. Támadásaink építésében az egész csapat résztvett, kitartóan, türelmesen, az edzéseken elsajátított tudással törekedtünk a vezetés megszerzésére. Az előny birtokában sem engedhettünk ki, az ellenfél veszélyes kontrái miatt. A második, majd a harmadik gólunk megszerzése eldöntötte végérvényesen a mérkőzést kimenetelét. Összességében egy koncentrációt igénylő mérkőzést követően, igazi csapatként működve, győztesen hagyhattuk el a pályát. “

Vác Város LSE-UTE: 0-3, 2016. 10. 30.

Kezdő: Szólik D., Nemes B., Téglás B., Balázs S., Kasza B., Kulánda M., Miknyóczki B., Baczó P., Mihalik J., Pigler B., Barbara I.,

Csere: Török N., Kertész D., Molnár E., Manhertz M., Fehértói G., Nagyistván B.,

Kispad: Fórián Zsolt szakmai igazgató, Szél József vezetőedző, Cseh András edző,

Góllövők: Mihalik János 23’ 63’, Pigler Boldizsár 59’

UTE Labdarúgó Akadémia

Képek

2015-10-03 UTE-Főnix Gold FC 4-1 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41